Δελτία τύπου

Δελτία Τύπου

Επαγγελαμτικά ταξίδια

Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας

Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία

πίσω | μπροστά αρχική

Διεθνής Eταιρεία Πλαστικής Χειρουργικής - IPRAS (Albania).

Dr. Gjergji Belba, Dr. Miodrag Colic, Dr. Ioannis Lyras, Dr. Tritan Shehu, Mr. Zacharias Kaplanidis
and 4 members of the newly founded Albanian Society

Last November, following successful efforts by the Management Office and the Second Vice-President of ISAPS Dr. Miodrag Colic, the Executive Director Mr. Zacharias Kaplanidis visited Albania and the city of Tirana, for an official meeting with the Albanian Plastic Surgeons. The objective was to assist in the foundation of a National Society and its inclusion as an official member of IPRAS. The hospitality and welcome by the Albanian plastic surgeons and by the official government, through Dr. Tritan Shehu, from the Parliament of Albania, was exceptionally warm. The result of this visit will become apparent in Santiago, where Albania, along with Bangladesh and Montenegro will officially become accepted as new IPRAS members. I would like to wish them a very warm welcome. Moreover, I would like to thank Dr. Gjergji Belba, Dr. Miodrag Colic and Dr. Ioannis Lyras for their contribution to this success and to our mission.

______________________________________________________________________________________________

Απόδοση στα Ελληνικά

Στις 26-28 Νοεμβρίου του 2012 επίσημη αντιπροσωπεία της IPRAS επισκέφθηκε τα Τίρανα της Αλβανίας για να προσκαλέσει τη νεοσυσταθείσα επιστημονική εταιρία της Αλβανίας να συμμετάσχει μαζί με το Μαυροβούνιο και το Μπαγκλαντές στην επόμενη διεύρυνση της IPRAS που θα γίνει το Φεβρουάριο του 2013 στο Σαντιάγκο της Χιλής. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν: ο Αντιπρόεδρος της ISAPS και πρόεδρος της Βαλκανικής Εταιρίας Πλαστικής Χειρουργικής (BAPRAS), Dr Miodrag Colic, ο εκτελεστικός διευθυντής της IPRAS κ. Ζαχαρίας Καπλανίδης, και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ivo Pitanguy, Δρ Ιωάννης Λύρας, τους οποίους υποδέχθηκαν θερμά, ο πρόεδρος της Αλβανικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Gjergji Belba και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ιατρικών και Κοινωνικών Υποθέσεων του Αλβανικού Κοινοβουλίου, Καθ. Αναισθησιολογίας, Υπουργός, Tritan Shehu.

πίσω