Νέα - Ειδήσεις - Θέματα
Σύντομο Βιογραφικό σημείωμα
Διακρίσεις-Βραβεύσεις-Ορόσημα ζωής.
Οι ρίζες μου...
Αφηγηματική Βιωματική Ιστορία
Σύντομη Προσωπική Ιστορία
Προσωπικές Φωτογραφίες
Η Βραζιλιάνικη Ομορφιά
Ο Καθηγητής Ivo Pitanguy (1923-2016) γράφει...
Συνεργάτες
Πλαστική χειρουργική εκτός του τόπου διαμονής
 
Δείτε επίσης...
 
New techniques
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Brazilian
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
         
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

O Πωλ Ευμορφίδης ιδρυτής της Coco-Mat μιλάει στους συγχωριανούς του για την ιστορία της ζωής του.

 
     
 

Ο  Paul Efmorfidis είναι μια πολυδιάστατη, πολυτάλαντη και δημιουργική προσωπικότητα. Με σπουδές στην Γυμναστική Ακαδημία, τα Οικονομικά και την Δημοσιογραφία, μιλάει 7 γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ολλανδικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά) και έχει ζήσει και εργαστεί για πολλά χρόνια στην Ευρώπη.

Το 1989 δημιούργησε με έδρα την Ελλάδα και με διεθνείς δραστηριότητες την πολυβραβευμένη εταιρία Coco-Mat που πέρα από εταιρία πρεσβεύει και μια νέα φιλοσοφία ζωής και επιχειρείν. Ο πυρήνας του είναι η οικογένειά του, τα τέσσερα παιδιά του και η γυναίκα του, από τους οποίους αντλεί έμπνευση και ηρεμία. Παραμένει αιώνιος λάτρης της φυσικής άσκησης.

Ο Πωλ είναι από το χωριό μου. Οι μητέρες μας περνάγανε τα καλοκαίρια μας στην παραλία της Χαραχιάς στο νομό Λακωνίας, Δήμο Μονεμβασίας. Φτιάχναμε τσαρδιά από σχίνα και κοιμόμασταν στην πεντακάθαρη άμμο της ακόμη και σήμερα παρθένας παραλίας, τρώγοντας φρεσκοψαρεμένα ψάρια σε δικές μας ντομάτες,  ελιές, κρεμμύδια και πατάτες και δικά μας καρπούζια και πορτοκάλια.

Είμαστε και οι δύο φυσιολάτρες αλλά εκείνος γρήγορα έγινε βέγκαν. Τον κάλεσα ως πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου παραλίας Δαιμονιάς η Αγία Μαρίνα για να πει στους συγχωριανούς μας την ιστορία του από την αρχή και με τον δικό του τρόπο.

Ακολούθησε βέγκαν συμπόσιο στο  coco-mat Nafsika «sleep on nature» δικό του  hotel στην Κηφισιά  Η βραδιά έκλεισε με χορό στον χώρο του συμποσίου . Ο Πωλ φιλοξένησε όσους όσες ήταν κουρασμένοι σε άνετα δωμάτια με τις μυρωδιές του θυμαριού να τους νανουρίζουν. 

 
 
 
 
 
 
 
                 
 
 
 
 
 
                 
 
 
 
 
 
                 
 
 
 
 
 
                 
 
 
 
 
 
                 
 
  πίσω