Δελτία τύπου
Επαγγελματικά ταξίδια
Εκδηλώσεις - Ομιλίες
Σχολιασμοί επικαιρότητος
Συγγραφικό Έργο @ βιβλιοπαρουσιάσεις
Πολιτιστικές δράσεις
Κοινωνική Συμμετοχή
Κοινωνική Ευθύνη
Κοινωνική Δικτύωση
Διαβάσαμε - Ακούσαμε και μας άρεσαν
Ιατρικές δραστηριότητες
Επιστημονικές ιδιότητες
Παλαιότερες διαλέξεις
Ραδιόφωνo
Έρευνα
Θετικές προτάσεις
 
Δείτε επίσης...
 
New techniques
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Brazilian
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Οριστικοποιήθηκε η έναρξη της ισχύος του νόμου περι κλειστών επαγγελμάτων

 
     
 
Την 3/07/2011 οριστικοποιήθηκε η έναρξη της ισχύος του νέου νόμου με τον οποίο καταργούνται όλοι οι γεωγραφικοί περιορισμοί που ίσχυαν κατά την νόμιμη άσκηση οποιουδήποτε επαγγέλματος εντός της ελληνικής επικράτειας. Επαγγέλματα όπως αυτό του δικηγόρου και του Ιατρού δεν μπορούσαν να ασκηθούν μέχρι την έναρξη της ισχύος του παρόντος νόμου σε άλλη περιφέρεια εκτός εκείνης του νομού για το οποίο είχε χορηγηθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.  

Το μέτρο καταργεί (ελπίζουμε οριστικά) του παλαιού τύπου αντίληψη ότι εντός των συνόρων του κράτους υπάρχουν άλλα σύνορα, αυτά του νομού ή της πόλης, τα οποία εμποδίζουν την ελεύθερη άσκηση επαγγέλματος από τους επιστήμονες.  

Βεβαίως αναμένονται αντιδράσεις από τους εκπροσώπους κυρίως των τουριστο-ιατρών (εκείνων δηλαδή οι οποίοι έχουν κάθε λόγο να αποτρέπουν την δημιουργία συνεργασιών περισσοτέρων ειδικών ιατρών με  σοβαρές μονάδες υγείας της περιφέρειας, αποσκοπώντας έτσι στην μονοπώληση των τουριστικών κυρίως ατυχημάτων μέσω και της αδιαφνούς συνεργασίας με μερικούς ιδιοτελείς υπαλλήλους ξένων και εγχωρίων ασφαλιστικών εταιρειών), - οι οποίοι εκτός των άλλων προκαλούν και την γιγάντωση του Αθηναϊκού κράτους λόγω της αναπόφευκτης μετακίνησης των κατοίκων των παραμεθόριων περιοχών προς αναζήτηση καλύτερης ποιότητας υγείας στο κέντρο. - Όμως το μέτρο θα είναι αδύνατον τελικά να ακυρωθεί διότι κινείται προς τη λογική κατεύθυνση. Στα πλαίσια αυτού του νόμου η παρουσία μας σε περιοχές εκτός Αθηνών θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη στο άμεσο ή απώτερο μέλλον. 

Από τον Ιανουάριο του 2012 η χειρουργική μας δραστηριότητα θα επεκταθεί καταρχήν στο Ηράκλειο Κρήτης και τη Θεσσαλονίκη. Ενημερώνουμε λοιπόν όλους τους ενδιαφερομένους  από την Κρήτη, την Ημαθία, την Μακεδονία και την Θράκη ότι σε συνεργασία με το γραφείο μας μπορούν εφ’ όσον τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις υγείας να πραγματοποιήσουν τη σχεδιαζόμενη  συγκεκριμένη πλαστική επέμβαση τους από εμάς άμεσα στις οργανωμένες ιατρικές μονάδες και κλινικές που λειτουργούν και στις δύο αυτές πόλεις.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 7219660.
 

 
 
  πίσω